Inchirieri auto ieftine aeroport Cluj Napoca

Inchirieri masini ieftine aeroport Otopeni

Pentru cei care planuiesc un drum la Cluj Napoca, trebuie sa stie ca le stau la dispozitie serviciile noastre de inchirieri auto ieftine aeroport Cluj Napoca. Fie ca va duceti acolo pentru o intalniri de serviciu, sau scop turistic, daca aveti o masina la dispozitie totul va va fi mult mai usor.

Masina o puteti ridica direct de la aeroport, ceea ce inseamna ca nu veti pierde nici un pic de timp dupa ce aterizati si va puteti indrepta spre destinatia dumneavoastra cat de repede posibil, tot ce trebuie sa faceti e sa finalizati de semnat contractual si puteti pleca.

Serviciile de inchirieri auto ieftine aeroport Cluj Napoca inseamna ca veti putea sa va ridicati masina inchiriata chiar de la aeroport, imediat dupa ce ati aterizat. Astfel veti putea elimina timpul pierdut care ar aparea pana va gasiti transport in oras. Indifferent cat de bine dezvoltata este reteaua de transport in comun al orasului pe care-l vizitati, sau de numarul de taxi-uri prezente, o masina inchiriata se va dovedi mult mai utila si mai eficienta din punct de vedere economic pe termen lung.

Masinile noastre pot fi inchiriate pentru orice perioada de timp, fie ca este vorba de o zi sau de sapte, sau de mai mult, deci nu conteaza cat de lunga sau cat de scurta va fi calatoria dumneavoastra, veti putea beneficia de o masina inchiriata pentru nevoile dumneavoastra.

In ceea ce priveste nevoile sau necesitatile calatoriei dumneavoastra, flota noastra de masini va sta la dispozitie cu o gama foarte variata de vehicule, de la masini mici, compacte si cu consum redus, pana la masini de sapte sau noua locuri, inclusiv masini de carat marfa daca asta se doreste. Ca atare, nu conteaza cat de mare sau cat de mic este grupul cu care calatoriti, sau daca calatoriti intr-un grup, veti gasi cu siguranta un model de masina care sa va priasca.

Rent a car Cluj Napoca si Inchirieri auto ieftine aeroport Cluj Napoca

Inchirieri masini ieftine aeroport Cluj Napoca

Inchirieri masini ieftine aeroport Cluj Napoca

Trebuie mentionat ca multi oameni aveau indoieli in legatura cu posibilele probleme care ar putea aparea daca sunt implicate intr-un accident cu o masina inchiriata, dar vrem sa va asiguram ca absolut toate contractele noastre de inchirieri masini includ o asigurare destul de comprehensiva, menita a va proteja de majoritatea problemelor ce-ar putea aparea. In acelasi timp oferim si optiunea ca aceasta asigurare sa fie extinsa la o acoperire completa contra cost si la cererea dumneavoastra.

De fapt, punem la dispozitia clientilor nostrii mai multe optiuni ce pot fi aplicate sau instalate in masina inchiriata la cerere, spre exemplu scaune de copii, sau un suport in plus pentru bagaje. Una dinte cele mai populare optiuni pe care le oferim este instalarea unui aparat de navigatie GPS – aceasta este o optiune populara deoarece un numar din ce in ce mai mare de indivizi sunt obisnuiti cu acest tip de caracteristica in masinile personale. Avantajele unui GPS sunt evidente, in mod special pentru cei care viziteaza un oras necunoscut; cu ajutorul unui aparat GPS veti putea ajunge unde aveti nevoie in cel mai scurt timp, micsorand astfel sansele de a va pierde, si deci de a intarzia poate la o intalnire importanta.

Depinzand de orasul pe care-l vizitati si cand anume planuiti sa-l vizitati, sugestia noastra ar fi sa va rezervati o masina cu mult timp inaintea calatoriei propriu-zise, deoarece doar astfel va vom putea garanta masina dorita de dumneavoastra pentru durata de timp pe care o doriti. Acest lucru este si mai important daca vreti sa calatoriti in perioada de vara, cand multi calatoresc in perioada concediilor.

Puteti sa faceti o rezervare chiar acum prin intermediul formularului nostrum online pe care-l gasiti pe acest website, cu cat mai devreme cu atat mai bine.

Comments

comments